ilk mesajı ben yazmak istedim hadi bekliyorum ben bu bonusları bonus avlıcam ben daha![]()
ficdansızlar neden sildiniz yazımı ne güsel yazıyorum iste hazır bos bir de site bulmusum neden siliyonus silmen kalsın ilk gün hatırası die)) asın özel olarak giris kapısına
![]()
dur forum hazır olsun vericem ben size bonus![]()
![]()
ilk mesajlar arkadaşlar...hepimize hayırlı uğurlu olsun...bonus sayfası tercih edilmiş bi bonus düşkünlüğü var hepimizde anlaşılan...![]()
başarılı bir sezon dileğiyle...
ya beyler bu betfair in 50 dolarlık bonusunu almaya calısıyoruz da 250 dolar yatırdık ( betfair den de bisi anlamıyorum ama ) onun için yazdım siz bana sitelerin bonuslarını söliin bende bonuslarını alıım saten aile büyük 7 kisi var her kisi için bir bonus alırız . hadi artık site baslamadı mı . ayrıca bakın diyorum yukarıya bir sohbet kısmı koyun yoksa burası pek eleman cekmez diyorum bak simdiden. ayrıca bu siteden de bonus istiyorum. bana bonus bi modluk falan verin iyi lur))
sohbet bölümü ilerleyen zamanlarda olacak büyük ihtimalle...forumu oturtalım sohbette mutlaka olacaktır...
ilk msjımı yazıyorum arklar bahiz.comda gormesem isminizi hayatta bulamazdım hicbirinizi tanımıyorum nerdeyseama lancelot sagolsun sitesinde yazmıs yeni site kurdular diye , hemen geldim...
hemen acele ilk bonus fırsatını yazıyorum... iddaa oynamak pek zevkli olmasada bence guzel bir firsat mutlaka degerlendirin derim...
iddaanın netteki bilyonerden sonraki 2.sitesi www.kazansana.com , maksimum 250 ytl yatırana 50 ytl bonus veriyor...( yuzde 20 bonusu ) ( 100mla 20ml fena değil hani250 biraz cokta )ve cekmek için yatırılan miktar artı bonus kadar cevrilme ,yani o kadarlık kupon oynama sartı var... cogu bankadan eft ve havale imkanı var , ve cekerkende direk hesaba cekiliyor sanıyorum... daha ayrıntılı bilgi için siteye bakabilirsiniz...
SON TARİH 15 KASIM...
Su anda bugun 2 saat içinde havale yaparsanız herhalde gecer hesabınıza yoksa salı son gun...
Konu Jack tarafından (11-11-05 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir.
evet arkadaşlar merhaba
bu da benim ilk mesajım
ilk msj lar moda olmus burada![]()
yaw hoþgeldiniz baþlýðýmýz var,bonusa ilk mesajlar geliyo![]()